Bi'şey mi bakmıştın? (blog içi arama)

9 Eylül 2008 Salı

Facebook - "artık çok amele gaynıyo bende çıhmayı düşünüyom"

Tüm Facebook kullanıcılarının dikkatine

Facebok denen şeyi aktif olarak kullanıp kullanmadığınızı anlamak için yaptığınız işlemlerin kontrol edilmesi yeterlidir, ve facebook yönetiminin elinde bu yetki var. Yani, sadece giriş çıkış bile yapsanız, bunlar kaydedilir ve akif olup olmadığınız anlaşılır.

O yollanan yazıda geçenlerin ise hiçbir hükmü yoktur. İsteyen herkes mesajının altına "Mark Zuckerberg" yazıp yollayabilir. Ayrıca bir de 15 kişiye yollayın meselesi var yanlış hatırlamıyorsam? ya 15 kişi tanımıyorsam ben facebookta? silinecek mi hesabım?

Paralı olacakmış a gelelim, msn için de aynı şeyi dediler (mavi olcak falan filan) n'oldu? anlamsız, saçma sapan mailler olarak mail kutumuzu boşuna doldurup silmek için zamanımızı harcattı..

Tabii siz yine bu mesajı takmayacaksınız, gereksiz ve saçma sapan şeyleri yollamaya devam edeceksiniz.. Biraz oturup düşünün lütfen..

Haa son bi not, Mark Zuckerberg Türkçe bilmez...

http://gabriel-mequer.blogspot.com kurucusu GabrieL MeQueR


İşte o metin:

"Tüm Facebook kullanıcılarının dikkatine: Facebook son zamanlarda aşırı derecede kalabalıklaştı.

Birçok kullanıcı Facebook'un yavaşlamasından şikayetçi. Kayıtların gösterdiğine göre bunun sebebi çok fazla aktif olmayan kullanıcı olması. Öte yandan çok fazla yeni Facebook kullanıcısı var. Biz bu mesajı, kullanıcıların aktif olup olmadığını bulmak için çevrenize gönderiyoruz.

Eğer aktif kullanıcı iseniz lütfen 15 kişiye bu mesajı kopyala+yapıştır yapın (yani gönderin diyor). Bu mesajı 2 hafta içinde göndermeyenler, yeterli boş alan açılabilmesi için tereddütsüz silinecektir. Eğer Facebook hâlâ çok kalabalık olursa kibarca bir parça bağış isteyeceğiz (ödemeli yapacaklar kelekler). Fakat bu mesajı tüm arkadaşlarınıza gönderdiğinizde bize kimlerin aktif kullanıcı olduğunu gösterecek ve üyeliğiniz silinmeyecektir


Facebook kurucusu Mark Zuckerberg"

Hiç yorum yok:

Özel Arama