Bi'şey mi bakmıştın? (blog içi arama)

19 Mart 2009 Perşembe

Bilmiyorsan bu b*ku...

Bu tavla denen şey ne mene birşeydir... Sınıfta bile bırakıyor insanı. Teeee geçen dönem tavla turnuvası vardı bizim fakültede. İlk turda Patoloji asistanı ile oynadık, 2 mars 1 düz yendim kendisini. "Şansa bala yendin" diyenlere de aynen şunu söyledim "yendim mi? yendim.."

Geri ikinci turda tak diye elendim o da ayrı bir mevzu. Allah'tan bu sefer yanımızda kimse yoktu, sadece hakem vardı =]

Eskilere dönersek; abimden, Gökhan Adıgüzel'den, öğrendim ben ilk tavlayı. O gün tek el oynamıştık ve tahmin edin ne oldu? mars... Acemi şansı işte. Daha sonraları babamla oynadık baya bir süre. Hiç yenemedim kendisini, hala da yenemem. Sonra kuzenimle, Ersin Adıgüzel ile de oynadım. Bir akşam oturduk kuzenle, tavla oynuyoruz. Yenildim tabii. Ertesi gece de açtık, "abi gel oynayalım" falan dedim. Oturduk oynuyoruz, bir el iki el derken yendim. Ama nasıl yenmek, şok oldu resmen karşımda. "Ulan sen bütün gece yatmadın da tavla mı çalıştın it" demez mi? Orda koptum zaten..

Ne demiş atalarımız? Bilmiyorsan bu b*ku, git mektebini oku..




kaptanın seyir defterine not

Recep ivedik 2 berbattı, death race güzeldi, watchmen uzundu, güneşi gördüm ayol havasındaydı. Bu haftaki sinema bültenimiz de böyle son buluyor. (başka bişey yazıcaktım ama unuttum, aklıma ilk gelen şeyi yazdım)

Hiç yorum yok:

Özel Arama