Bi'şey mi bakmıştın? (blog içi arama)

3 Mart 2009 Salı

Bim

Reklam yapmış gibi olacağım fakat bu yazımda BİM denbahsetmek istiyorum. Umarım yadırgamazsınız.. Yadırgamayın lan beni..

Bim çok güzel, çok ucuz ya hani, içeri girince şöyle bir şey oluyor; Herşey ucuz olduğundan herşeye saldırmaya başlıyorsunuz, dolayısı ile 5 liralık harcama yapacakken bir bakıyorsunuz 15 liralık harcama yapmışsınız. Aslında günümüz marketlerinin stratejisi de bu değil mi? Neyse, konu dışına çıkmayalım...

Bugünden bahsedeyim, bugün cebimde 4 küsür lira vardı (evet, cebimdeki parayı bilmiyorum. Öyle bi tipim ben) içeri girdim bimden, "lan şunu mu alsam bunu mu alsam" demekten hiçbirşey alamaz oldum, bi şoklara girdim. Köfte alsam içeceğe para kalmıyor, içecek alsam başka bişey alamıyorum derken bi baktım elimde 10lu çakma Halley, bir de 1,5 litrelik mandalina aromalı gazlı içecek! Neyse, kasaya gittim bi baktım sağ tarafımda -pardon sol- sol tarafımda böyle çukulatalar falan var. Dayanamadım bir de milka 3tat aldım -kardeşime aldım, kendime değil- girdim kasaya, hesap 2,95 lira tutmuş. Lan bi de Neskuyik çukulata alayım dedim hesap oldu 3,55. Eve giderken cebimde 1 küsür lira kalmıştı.

Demem o ki, cebinizde limitli bir para varsa BİM ve diğer birçok market harbi harbi çok güzel şeyler. Kullanın, kullandırtın..

2 yorum:

yattering dedi ki...

Sen baya Takıyyeci çıktın lan.

Engin Adıgüzel dedi ki...

Ne münasebet?!? o paraya ver senden de alayım :P

Özel Arama