Bi'şey mi bakmıştın? (blog içi arama)

12 Mart 2009 Perşembe

Okul anılarım -1

Evet, uzuuuuuuuuuuun zaman önce başlamam gereken yazı dizisine bugün başlıyorum. Zaman zaman iğrenç, zaman zaman yaran olaylarla, gündeme ışık tutarak, bazen de havadan sudan bahsederek dolduracağım bir kısımdır burası.

Teeee yıllar önceden bahsetmek ister gönül, ama yaz yaz bitmez ki?!? o yüzden bundan sonra gerçekleşen olayları yazacağım..




Kaptanın seyir defterine not..

Dün (veya geçen gün, zira burada zaman çok hızlı akıyor) anatomi labaratuarındayız. İsmini vermek istemiyorum, ama Seda arkadaşım, Rıfat hocamız dil anatomisini anlatırken bizi yaran şu cümleyi kurmuştur:

-Hocam, annem bu inek dilinin arka kısmını işkembeyi temizlemek için kullanıyo (grupta biraz kopuş ve gülüş) böyle tertemiz yapıyo (kopmada azbuçuk artış) ben yemiyorum ama, sevmiyorum (Hoca da gruba katılır)

Burada şöyle bir durum var, Seda arkadaşımın anlattığı hede gerçekten de olabilitesi yüksek, %99,99999 lara varan ihtimalle yapılabilecek bir şeydir. Peki grup neden gülmüştür? Açıklayayım..

Üniversite öğrencilerinde (aslında tüm öğrencilerde) her b*ka gülme potansiyeli vardır. Eee, işkembede ne var? Hayır, bi b*k yok, ot falan var, bilemediniz.. Ama ne olacak o otlar? Falan filandan sonra b*k olacak. Baytar milleti sonuçta, kurabiliyor bu bağlantıyı..

Ozan Aydıner'e özel selamlarımı yolluyorum bu arada, seviyoruz seni ozan (ailecek)



Kocaman not: Bu yazı dizisinde yazacaklarıma LÜTFEN kimse alınmasın, abartılar olabilir, olacaktır. ama bunlar şunlar abartıdır, burdan dolayı özür dilerim demeyeceğim, rahatsız olunan yerler var ise (elimden geldiğince yapmamaya çalışacağım böyle bir hatayı) bana bildirin, anında fotoşop uygulayayım yazıya.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ahaahahahhaha engin yaa :D (sed )

Engin Adıgüzel dedi ki...

Yorumun için teşekkür ederim seda =]

Özel Arama